Ojojoj, efter 5 timmar i ugnen så föll köttet isär så där perfekt som man vill ha det.
Jag syrade lite rödlök och vi bestämde oss för att äta i pitabröd istället för med ris.
Och gott blev det. Alla åt rejält och vi har till både lunch och matlådor i veckan.
Väl värt att prova för den som inte gjort det tidigare.
5 kommentarer:
Åh, vad gott det ser ut. Recept på det skulle jag vilja ha.
Här finns receptet:
http://smakalivet.blogspot.se/2013/09/pulled-pork-pa-marockanskt-vis-ala-mig.html
Såg ju jättesmarrigt ut!
Själv har jag precis börjat med 5:2 dieten och det har gått bra, man blir extra duktig på dom dagarna man får äta :)
Jag ska kämpa!!!
Kikar in hos dig igen :)
Ha en bra dag! Kramis
Ja Anna, jag kör ju också 5:2 nu och försöker också vara duktig de andra dagarna. Ja... det går väl så där men jag håller i. Jag bloggar om det på http://virrigavero.blogspot.com.
Ha en fin dag!
Oj vad gott det där såg ut!
Jag får nog vänta ett tag innan jag får nån mat... Stackars mig!
;.)
Skicka en kommentar